Accu's

Accu's

Investering in uw toekomst

Thuisbatterijen helpen u, om in de wereld van stroom, zelfvoorzienend te kunnen worden. Uw afhankelijkheid van uw energieleverancier wordt ermee verminderd of zelfs indien mogelijk, gereduceerd naar nul. De overlast van uitval van het net, door een teveel aan stroomaanbod op de openbare leidingen, gaat aan u voorbij.

Een thuisbatterij is daarnaast ook een stap vooruit naar een toekomst -i.c.m. zonnepanelen- met een geheel of gedeeltelijke groene energie voorziening, uw stroom wordt immers niet meer geproduceerd met fossiele brandstof maar slaat u op in uw eigen accu's.

Voordelen van een thuisbatterij

1) Met een thuisbatterij ben je dus minder afhankelijk van het openbare energienetwerk. Je kunt je eigen energie opslaan als uw zonnepanelen meer produceren dan wat u op dat moment gebruikt. Deze opgeslagen stroom gebruikt u later als uw panelen niets of weinig produceren. Dit kan u een aanzienlijke besparing opleveren op uw energierekening. Op de goedkope momenten van de dag slaat u uw overtollige zonne-energie op in uw thuisbatterij i.p.v. terug te leveren aan het net en u gebruikt het 's avonds en 's nachts. M.n. wanneer de saldering wegvalt of wordt verminderd, is dit een aantrekkelijke optie. Deze optie is vooral rendabel i.c.m. APS accu's, met vermogens tot 40kWh.

2) Wanneer u de mogelijkheid heeft om een groot accupakket te plaatsen kunt u handelaar worden in stroom door uw overtollige zonnestroom op te slaan in uw thuisbatterij en wanneer de uurprijs van de stroom hoog is "verkoopt" u de opgeslagen stroom terug aan uw leverancier. Dit kunt doen i.c.m. een met een dynamisch energiecontract, waarbij het uurtarief van de komende 24 uur, te voren bekend wordt gemaakt. Wij bieden u software aan die dit volautomatisch voor u regelt. Zo kunt u op zonnige zomerdagen -afhankelijk van uw installatie- soms meerdere keren uw accu-inhoud verkopen  Bijkomend voordeel is dat u geen btw hoeft te betalen over de aanschaf! Deze optie is vooral interessant met Kstar, accusystemen tot 100kWh.

 

Welke systemen levert techDiSign?

APS

U kent ons wellicht als installateur van APS micro-omvormers, waarmee we ruim 10 jaar geleden als een der eerste in Europa zijn begonnen. In aansluiting daarop heeft APS een thuisbatterij ontwikkeld die perfect samen werkt op de bestaande systemen met zonnepanelen.

In de app van APS krijgt u bij de plaatsing van een APS thuisbatterij ook de prestaties te zien van het accusysteem, u kunt van minuut tot minuut volgen hoe de energie stromen lopen en of uw accu geheel of gedeeltelijk gevuld is.

Een accusysteem van APS begint bij een omvormer (ELS-5K) die de stroom omzet naar een voor de accu's geschikt voltage. 1 omvormer kan tot 8 accu's "bedienen", waarmee u maximaal 40kWh aan capaciteit heeft. Afhankelijk van uw situatie kunt u daarmee 1 tot enkele dagen in uw stroom voorzien. We informeren u graag over de mogelijkheden bij u thuis.

KStar

KStar is voor u wellicht een niet zo bekende fabrikant, maar -zoals vrijwel alle fabrikanten uit het verre oosten- een enorm grote producent van accu's. Zij bieden een zeer interessante zelfstandige unit aan, die ook buiten geplaatst kan worden. Deze unit bezit een temperatuurregeling om de accu's in perfecte conditie te houden. Door de grootte van het systeem (100kWh) kunt u i.c.m. een ruime hoeveelheid zonnepanelen en een dynamisch energiecontract, op zonnige dagen de volle acculading verkopen aan het net, soms meerdere malen op een dag. Ook 's winters kunt u op momenten dat de stroomprijs erg laag is (meestal 's nachts) uw accu's volladen en overdag bij een hoge stroomprijs de acculading (minus uw eigen verbruik) weer terug verkopen  aan het net! De software die dit alles automatisch voor u regelt, leveren wij erbij. Zo maakt u van uw duurzame investering een aantrekkelijk verdienmodel!

Vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons op.

Interesse in Accu's?

Wij installeren accusystemen bij u thuis. Heeft u nog aanvullende vragen over accu's?

Of bent u benieuwd welke accu het beste bij u past? Neem dan gerust contact op. 

 

 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 2
 • Slide 1
 • Caroussel 2 Alu Dak
 • Caroussel 3 Inbouw
 • Caroussel 4, Terracotta
 • Caroussel 5, Vrije Veld
 • Caroussel 7, PVC Schuin
 • Caroussel 8, Dakbeugels K2
 • Afbeelding Ratio Smartbox Plus Auto 1
 • Afbeelding Accu Plus Omvormer 6,5Kwh,